Grootschalige campagne “ Ik draag compost op handen”- campagne voorjaar 2018

Vlaco testte vorig jaar in oktober de campagne “Ik draag Vlaco-compost op handen” uit op 7 recyclageparken. Na het succes van deze testactie werd besloten de actie dit jaar op grote schaal te herhalen, met de focus op de maand april. De lente is immers het ideale moment om de tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. Vlaco-compost is hiervoor de ideale bodemverbeteraar, bovendien zorgvuldig gerecycleerd uit organisch materiaal. Vlaco-compost kopen betekent de biologische kringloop sluiten én kiezen voor een lokaal kwaliteitsproduct.

De actie “Ik draag compost op handen” promoot de duurzame compostafzet verder naar particulieren en zet de afzet via de recyclageparken in de kijker. Op deze manier brengen we compost dichter bij de consument en werken we mee aan het publieke bewustzijn rond het belang van het sluiten van de biologische kringloop. De consument kiest zo bewust voor een goed en duurzaam tuinproduct én spaart daarmee op het gebruik van schaarse primaire grondstoffen, als veen en kunstmest.

Dit voorjaar wordt Vlaco-compost op minstens 80 Vlaamse recyclageparken extra in de verf gezet met spandoeken en promotiepanelen. Bezoekers ontvangen er bij aankoop van duurzame Vlaco-compost een gratis paar tuinhandschoenen. Eén paar per bezoeker, zolang de voorraad strekt. De deelnemende recyclageparken worden momenteel toegevoegd aan onze website, deze pagina is nog in opmaak. Volg en deel onze communicatie op Facebook.